Ongehinderd app nu ook in Hulst!

HULST – Hulster wethouder Frank van Driessche lanceerde afgelopen week de Ongehinderd app in Hulst.

De app van Ongehinderd geeft mensen met een lichamelijke beperking inzicht in de toegankelijkheid van openbare gebouwen maar ook horeca, attracties en parkeervoorzieningen.  De gemeente Hulst heeft zich  - als eerste gemeente in Zeeland – aangesloten bij de Ongehinderd app.  Mensen met een beperking kunnen met deze app toegankelijke locaties vinden, maar kunnen deze ook beoordelen om de ervaringsdeskundigheid te meten en te delen met elkaar.

Op vrijdag 21 oktober 2016 vond de startbijeenkomst plaats. Op deze middag beoordeelde wethouder Frank van Driessche – samen met de heer Gerard de Nooij van de Ongehinderd app en leden van de Stichting Drempelvrij Hulst – de toegankelijkheid van het stadhuis. Daarmee werd het startsein gegeven om de toegankelijkheid van Hulst voor mensen met een beperking op de kaart te zetten. Het keuringsteam van Ongehinderd gaat de komende weken aan de slag om de gebouwen van de gemeente Hulst in kaart brengen. De informatie wordt vervolgens getoond in de gratis app en op de website www.ongehinderd.nl.

 

Lees ook:Ongehinderd app binnenkort ook in Hulst!
Lees ook:Wethouder hangt eerste wens in wensboom!
Lees ook:Ook in Hulst boomfeestdag!
Lees ook:Kunstuitleen Hulst!
Lees ook:Kunstuitleen Hulst fleurt gemeentewinkel op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>