Wijkraad Hulst Zuid maakt doorstart!

HULST – De werkzaamheden van Wijkraad Hulst Zuid stonden de afgelopen periode op een laag pitje. Dit kwam door een onderbezetting van het bestuur. Nu is het bestuur weer voltallig en is de wijkraad weer volop in beweging en aan de slag voor de inwoners van de wijk.

De wijkraad Hulst Zuid wil functioneren als de ogen en de oren van de wijk. Het streven is een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in de wijk en aan het welzijn van alle wijkbewoners. Zo wil men ook ruimte voor overleg creëren tussen wijkbewoners over onderwerpen die in de wijk spelen. Ook wil de wijkraad activiteiten, die het welzijn in de wijk bevorderen, organiseren. Daarnaast adviseren wijk- en dorpsraden het college van burgemeester en wethouders over allerlei zaken die voor de wijk of dorp van belang zijn. Zo ook de Wijkraad Hulst Zuid.

De wijkraad Hulst Zuid vergadert op de tweede donderdag van iedere maand in Hotel Hulst. Deze vergadering vangt aan om 19.30 uur. In juli en augustus wordt niet vergaderd. De vergaderingen zijn toegankelijk voor alle wijkbewoners.

Lees ook:Mening over veiligheid en groen!
Lees ook:Molukse wijk Souburg halve eeuw!
Lees ook:Voetjesactie Goes-Zuid!
Lees ook:Burendag Paauwenburg
Lees ook:Meedenkers gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>