Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligersactie ‘NLdoet’ !


VLISSINGEN – Heeft uw organisatie een leuke klus en daar extra vrijwilligers voor nodig? Wilt u meedoen aan de actie ‘NLdoet‘ en hiervoor ideeën opdoen? Vrijwilligerspunt Vlissingen organiseert op 1 november een voorlichtingsbijeenkomst om u meer te vertellen over deze actie en hoe u kans maakt op een financiële bijdrage van € 400,-. De grootste vrijwilligersactie van Nederland wordt gehouden op 10 en 11 maart 2017.

NLdoet zet de vrijwillige inzet in de spotlight en stimuleert iedereen om een (dag)deel de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Bijeenkomst

De voorlichtingsbijeenkomst is op 1 november van 19.30 tot 21.00 uur in het stadhuis van Vlissingen (ingang Stadhuisplein). Deze avond krijgt u onder andere informatie over welke klussen u kunt aanmelden, hoe u deze klus aanmeldt en aan welke voorwaarden de klus moet voldoen om kans te maken op een bijdrage van € 400,-.

Aanmelden

U kunt zich tot 25 oktober 2016 aanmelden om deel te nemen aan de bijeenkomst. Dit kan via telefoonnummer (0118) 44 19 61 of e-mail [email protected]. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligersactie ‘NLdoet’!
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst ‘Veranderingen in de zorg’
Lees ook:NL Doet!
Lees ook:Veranderingen in de zorg
Lees ook:Bijeenkomst Cultuur & bezuinigingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>