Mantelzorgers en vrijwilligers: bedankt!

GEERSDIJK – De gemeente Noord-Beveland wil haar vrijwilligers & mantelzorgers op een bijzondere manier bedanken voor hun inzet. Zij steken tenslotte veel vrije tijd in dit werk en dat waarderen wij bijzonder. De gemeente organiseert daarom op zaterdag 19 november een heerlijk ontbijt.

Het ontbijt wordt gehouden in Restaurant De Korenbeurs op Landgoed Rijckholt, Provinicaleweg 2 in Geersdijk.  De ochtend wordt om 9.00 uur geopend door wethouder Slenter en omstreeks 11.00 uur zal het afgelopen zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk 12 november. Dit kan via de e-mail [email protected] of  telefonisch via 14 0113. Heeft u nog vragen neem dan contact op met mevrouw Butter via 14 0113. LET OP: iedereen die zich heeft aangemeld verwachten wij. U krijgt geen aparte bevestiging.

Lees ook:Mantelzorgers ontbijten!
Lees ook:Noord-Beveland zet vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje!
Lees ook:Vrijwilligers in het zonnetje!
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwkomers Noord-Beveland
Lees ook:Boerenontbijt voor nieuwe inwoners!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>