Auto rijdt fietsster aan!

GOES – De politie is op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige Citroën Berlingo. Deze zou zijn doorgereden na een aanrijding met een fietsster.

De aanrijding vond plaats op de ’s-Gravenpolderseweg tussen 10.15 uur en 10.30 uur. De fietster, met achterop haar 2-jarige dochter, zou daarbij bij het oversteken van de kruising ’s-Gravenpolderseweg/ Beukenstraat door de automobilist aangereden zijn. Daarbij raakte deze het achterwiel van de fiets. De man, 40-50 jaar oud, kaal, blank en brildragend, sprak de fietsster kort aan en reed daarna door. Naast de man zat nog een persoon.

Schade

De fiets van de vrouw raakte bij het ongeval beschadigd. Ook bleek ze last van haar knie te hebben.

Getuigen

De politie vraagt de bestuurder van de auto zich te melden. Ook zijn we op zoek naar getuigen van dit ongeval. Heeft u iets gezien? Bent u getuige geweest van dit ongeval? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Lees ook:Vrouw klapt op auto!
Lees ook:Getuigen gezocht van aanrijding!
Lees ook:Doorrijden na aanrijding!
Lees ook:Doorrijden na ongeval Vlissingen!
Lees ook:Politie zoekt getuigen Vlissingse aanrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>