Bibliotheek houdt Tablet Café in Ter Reede!

 

VLISSINGEN – Bibliotheek Vlissingen houdt iedere derde dinsdag van de maand  in samenwerking met WVO Zorg een Tablet Café in woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen. Bewoners en andere geïnteresseerden schuiven aan in het Tablet Café voor vragen over hun tablet of smartphone. Er is een gratis inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het eerstvolgende Tablet Café in Ter Reede is op dinsdag 15 november 2016.

Tablet Café

Een Tablet Café is een ontmoetingsplek voor tablet- smartphonebezitters. Tips, trucs, apps en games worden met elkaar gedeeld. Veel senioren zijn in het bezit van een tablet of smartphone maar hebben soms moeite met het gebruik ervan. Zij zijn van harte welkom in het Tablet Café. Vragen en problemen die aan bod komen gaan bijvoorbeeld over het installeren van apps, de registratie van de tablet en het koppelen van e-mailadressen. De medewerkers van de Bibliotheek geven handige tips om de mogelijkheden van de tablet of smartphone optimaal te benutten. Ervaren tabletbezitters zijn ook van harte welkom om hun kennis te delen met minder ervaren gebruikers.

 

Voor wie?

Het Tablet Café is vooral gericht op senioren die vragen hebben over het gebruik van hun tablet of smartphone. Ze worden weer op het goede spoor gezet zodat ze vervolgens zelfstandig aan de slag kunnen.

Lees ook:Bibliotheek houdt Tablet Café in Ter Reede!
Lees ook:Tablet Café!
Lees ook:Tablet Café nu ook in Souburg
Lees ook:Cursus Android smartphone
Lees ook:DigiDesk Bibliotheek Vlissingen gratis toegankelijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>