Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!

GOES – De jaarlijkse kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke, centrum voor zorg en revalidatie in Goes is woensdag 14 december. SVRZ Ter Valcke staat die dag bol van de activiteiten en is toegankelijk voor iedereen. De kerstmarkt begint om 13.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten.

De kerstmarkt van SVRZ Ter Valcke heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de wijde omgeving en wordt al vele jaren druk bezocht. Het restaurant, plein en Grand-café staan vol met tafels waar kaarten, bloemstukjes, glaswerk, sieraden, beelden en nog veel meer te verkrijgen zijn. De live muziek wordt verzorgd door Blue Sette. En natuurlijk zijn er ook weer leuke prijzen te winnen bij de grootse verloting en het enveloppen trekken.

De inwendige mens kan versterkt worden met oliebollen, koffie en thee, glühwein en bitterballen.

Over SVRZ

SVRZ Ter Valcke is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met verspreid over de provincie drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Kerstmarkt Ter Schorre!
Lees ook:Kerstmarkt bij SVRZ Tholen zoekt marktkooplui
Lees ook:Uilenshow in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Kerstmarkt ‘t Gasthuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>