Aangepaste openingstijden Bibliotheken kerstvakantie!

VLISSINGEN - Bibliotheek Vlissingen aan de Spuistraat is in de eerste week van de kerstvakantie (25 december tot en met 1 januari) gesloten. In deze periode kunnen bezoekers wel terecht in de Bibliotheek in Oost-Souburg. Bibliotheek Souburg heeft sluitingsdagen op maandag 26 december, zaterdag 24 december en zaterdag 7 januari.

Er is in de kerstvakantie, met uitzondering van de weekenden en feestdagen, dus altijd één Bibliotheek in Vlissingen geopend. Bovendien is de Bibliotheek altijd digitaal bereikbaar. Via de website van de Bibliotheek kan men lid worden, boeken verlengen en direct reserveren. Daarnaast zijn er via de website meer dan 12.000 e-books te leen die bibliotheekleden zonder extra kosten vanuit huis kunnen lenen.

Boek uit of dvd gezien? Geleende materialen kan men buiten openingstijden inleveren via de inleverbus, die gesitueerd is naast de hoofdingang aan de Spuistraat in Vlissingen.

 

Kijk voor een overzicht van de openingstijden opwww.bibliotheekvlissingen.nl

Lees ook:Lenen in de zomer bij Bibliotheek Vlissingen
Lees ook:Gewijzigde openingstijden Vlissingse Bibliotheken
Lees ook:Sluitingsdagen Bibliotheek in meivakantie
Lees ook:Gedeputeerde De Reu opent nieuwe service van Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Bibliotheken dicht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>