Donderdag Doe Dag!

WESTKAPELLE – Een nieuw initiatief voor de stille donderdagmiddag: Kom in actie! Elke donderdag (van januari t/m april) is het Museumcafé aan de Zuidstraat 156 in Westkapelle de plek waar je naar toe gaat voor: – Anderen ontmoeten voor ’n praatje; – Kopje koffie of thee voor een actieprijs; – Iets leuks om te doen, te bekijken; – Iets om naar te luisteren, om iets nieuws te leren.

Vanaf 13.30 uur staat de koffie klaar! Elke 1e donderdag: Vertel- en kijkmiddag Voor iedereen: dus voor Westkappelaars, vrijwilligers, aspirant vrijwilligers, museumbezoekers. Elke Vertelmiddag een interessant onderwerp. Vertellen en kijken staat centraal. Elke 2e donderdag: CreaClub Voor hobbyisten die het leuk vinden om bezig te zijn met anderen om hen heen. Kaarten maken, breien, haken, fimoklei, stof schilderen, alles mag. Materiaal: Deelnemers nemen hun eigen materiaal mee. Als eventuele museumbezoekers iets willen kopen, dan mag dat ook nog. Elke 3e donderdag: Digitale handigheidjes Voor iedereen: dus voor Westkappelaars, vrijwilligers, aspirant vrijwilligers, museumbezoekers. Elke maand een ander programma zoals werken met Word, Paint, PowerPoint, foto’s bewerken, werken met IPad, internetten, thuisbankieren. Elke 4e donderdag: Mutsen Voor de Mutsenclub (iedereen mag aansluiten) breien en haken en naaien; producten worden verkocht op deze middagen en op evenementen, opbrengst van de Mutsenclub is voor het Polderhuis.

Lees ook:Donderdag Doedag in Polderhuis
Lees ook:Vertel- en kijkcafé tijdens Donderdag Doedag
Lees ook:Rus vist met teveel haken!
Lees ook:Wasschappelse zeedijk!
Lees ook:Leuke Dingen Doen middag bij het Polderhuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>