Digitaal kijken zonder smartcard!

MIDDELBURG – Digitaal televisiekijken wordt steeds makkelijker én goedkoper. Wist je bijvoorbeeld dat je heel eenvoudig ook zonder smartcard digitaal tv kunt kijken? Het enige wat je nodig hebt is een televisie die geschikt is voor digitale ontvangst en een televisieabonnement van DELTA (TV Basis).

Kijken zonder smartcard is vooral handig voor een tweede tv in huis. Toestellen die geschikt zijn ontvangen probleemloos het juiste signaal waardoor je direct zonder smartcard 33 zenders in digitale kwaliteit kunt bekijken, waarvan NPO1, 2 en 3 in HD-kwaliteit. En dat zonder extra abonnementskosten. Voor het volledige digitale standaardpakket, inclusief 25 HD-zenders, heb je wel een smartcard nodig. TV Basis van DELTA ontvang je ook standaard bij elk Alles-in-1 of TV & Internet abonnement.

Direct digitaal kijken

Heb je al TV Basis van DELTA? Kijk dan direct of jouw televisie er klaar voor is!

1.    Zet je televisie en/of digitale ontvanger aan
2.    Ga naar het instellingenmenu en selecteer de optie ‘zenders zoeken’
3.    Vul bij ‘frequentie (MHz)’ 402.00(0) in
4.    Vul bij ‘netwerk-ID’ 4000 in
5.    Zet ‘symboolwaarde’ op 6875
6.    Druk op ‘zoeken’ om het installatieproces te starten. Dit kan even duren
7.    Je installatie is voltooid! Je kijkt nu direct digitale televisie zonder smartcard

Lees ook:Allemaal digitaal
Lees ook:Omroep Zeeland: HD kwaliteit
Lees ook:Discovery, Eurosport, TLC en ID terug
Lees ook:Eurosport pas na Olympische Winterspelen terug
Lees ook:DELTA: Allemaal digitaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>