Snoeicursus fruitbomen!

KAPELLE - Het Fruitteeltmuseum, aan de Annie M.G.Schmidtsingel 1 in Kapelle organiseert in januari en februari 2017 een korte cursus snoeien van laagstam fruitbomen. Tijdens de cursus wordt onder deskundige leiding het snoeien van appels en peren in praktijk en theorie uitgelegd.

Er wordt onder andere aandacht besteed aan het tijdstip van snoeien, de wijze van snoeien, de reactie van de fruitboom op de snoei en de opbrengst. Men gaat tijdens de cursus zo veel mogelijk zelf aan de slag; de beste manier om het te leren.

De snoeicursus bestaat uit een gezamenlijke startbijeenkomst op zaterdag 14 januari  van 10.00 tot 16.00 uur met vele praktische tips. Vervolgens kan men kiezen uit twee praktijkdagen, d.w.z. op de donderdagmiddag van 19 en 26 januari van 13.00 tot 16.00 uur of op de zaterdagochtend van 4 en 11 februari van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Kosten € 80,00. De kosten zijn inclusief consumpties, reader en lunch. Aanmelden via email [email protected] of tel: 0113 – 34 49 04 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Bevestiging deelname op volgorde van aanmelding. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.

Lees ook:Snoeicursus steenfruit!
Lees ook:Leifruitcursus!
Lees ook:Kleinfruit centraal in Fruitteelt Museum!
Lees ook:Winterwandeltocht!
Lees ook:Bloesemfeest!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>