PVV: Ook Zeeland heeft Marokkanenprobleem!

VLISSINGEN –  ”De rellen de Bloemenbuurt in Vlissingen tonen aan dat Zeeland, helaas, ook last heeft van een Marokkanenprobleem”, laat een woordvoerder van PVV Zeeland weten.

“Lange tijd was in Zeeland het Marokkanenprobleem slechts onder de oppervlakte aanwezig. Helaas moeten we nu concluderen dat het probleem op een onaanvaardbare, agressieve wijze naar buiten is gekomen. De bewoners van de Bloemenbuurt in Vlissingen kunnen hier immers over meepraten. Op nieuwjaarsnacht hebben er in deze wijk rellen plaatsgevonden: een groep van overwegend Marokkaanse jongeren gooide met vuurwerk en stenen, er werden auto’s in brand gestoken en er werden hulpverleners belaagd met vuurwerk.

Op Omroep Zeeland valt een aantal reacties te lezen van buurtbewoners. Opvallend is dat een groot aantal inwoners bang is om in het openbaar een reactie te geven. Een bewoner omschrijft de nieuwjaarsnacht als een ‘oorlog’. Een andere bewoner stelt dat ‘het eraan zat te komen’. Volgens de bewoners gaat het om een groep van zo’n 25 Marokkanen die al vaker overlast veroorzaakt in de buurt. Een van de inwoners spreekt de wijze woorden uit dat ‘het alleen maar erger wordt als hier niets aan gedaan wordt’. De filmpjes die op Snapchat rondgaan, waarin de daders hun vreselijke vertoning claimen met leuzen als “Parijs in de Bloemenlaan” en “Beter dan Parijs” zijn gewoonweg walgelijk en idioot!

Het Marokkanenprobleem in ons land en in onze provincie wordt al lange tijd ontkend of gebagatelliseerd. Dat neemt niet weg dat het probleem wél bestaat! Wij als PVV durven en willen de waarheid vertellen. Ja, er is een Marokkanenprobleem in Nederland én in Zeeland.

De PVV zal niet zwijgen! Dat doen wij niet voor onszelf, maar voor al die mensen die in Nederland, in Zeeland en nu in Vlissingen te maken hebben met dit probleem. Zij kunnen zich hier niet over uitspreken, want ‘dan pakken ze je’, ‘ze zijn hier zeer wraaklustig’, ‘ze weten je te vinden’, ‘anders is er straks niks meer heel’. Ook zullen wij niet zwijgen voor onze hulpverleners. Zij moeten het doen met goedkope woorden van minister Van der Steur, maar vanuit Den Haag komt geen steun door middel van daden.

Wij het hebben het hier uiteraard over criminele Marokkanen, uitkeringsafhankelijke Marokkanen en vroegtijdige schoolverlaters. Niet alleen autochtone Nederlanders hebben last van dit probleem, ook de Marokkanen die eerlijk hun brood verdienen ondervinden hier last van. Daarom is het ook in hún belang om het Marokkanenprobleem te benoemen en aan te pakken.

Ondanks dat dit géén Provinciale aangelegenheid is, zou het dit wél kunnen worden. Als we nu niets doen in Vlissingen, wordt het straks een Provinciaal probleem. Daarom moet de burgemeester NU keihard ingrijpen en houden wij als PVV Zeeland daarbij een stevige vinger aan de pols. Het is immers verwerpelijk dat zulke praktijken plaatsvinden in onze mooie provincie! Wij wilden middels een bezoek aan de burgemeester van Vlissingen, belast met het handhaven van de openbare orde, de stand van zaken opnemen. Helaas heeft deze -ongekozen- CDA burgemeester besloten om onze -door de Zeeuwen gekozen- Statenfractie níet te ontvangen, zonder enige opgaaf van reden. Het is absurd, maar waar! Ondanks dat, laten wij ons níet tegenhouden. We zullen ons tot het uiterste inspannen om ervoor te zorgen dat Zeeland van ons blijft en bevrijd wordt van straattuig! Vanaf de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 kunnen wij ook op gemeentelijk niveau doen wat mogelijk is om u te helpen. Nu zullen wij vanuit onze rol als Provinciale fractie voor u blijven vechten.

Genoeg is genoeg! Op 15 maart kunt u door middel van de Tweede Kamerverkiezingen al uw mening laten horen. Gaat u stemmen op een partij die zwijgt over het Marokkanenprobleem en dit probleem bagatelliseert óf stemt u voor ons, de PVV, de partij die dit probleem benoemt én gaat aanpakken in ieders belang?”

Bron: PVV Zeeland

 

Lees ook:Pas op! Weer valse e-mail van Zeelandnet!
Lees ook:Vlissingse burgemeester geschokt over belagen hulpverleners!
Lees ook:Veel zelfmoorden in prachtig Zeeland!
Lees ook:Inbrekers slaan slag!
Lees ook:PVV 1ste Kamer en Statenlid Van Dijk blijft achter Wilders staan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>