Infratech!

MIDDELBURG – In Ahoy Rotterdam is van 17 tot en met 20 januari de InfraTech beurs. Provincie Zeeland neemt deel aan de 12e editie van deze beurs, dé grootste infrastructuurbeurs van Nederland. Het thema van de beurs is dit jaar ‘Slim verbinden’.

Op de Provincieboulevard bundelen provincies, onder de noemer ‘Schakelen voor een bereikbaar Nederland’ hun krachten. Wij laten onze bezoekers zien hoe wij samen en met andere overheden, kennisinstellingen en het bedrijfsleven, schakelen op het gebied van innovatie, big data, smart mobility en energie transitie. Wie zijn wij als opdrachtgever, waar zijn we mee bezig op het gebied van infrastructuur en hoe werken we hierin met elkaar, andere overheden, marktpartijen en kennisinstellingen samen. Dit illustreren we aan de hand van concrete voorbeelden.

Rondje rotonde

Op woensdagavond 18 januari 2017 vindt het ‘Rondje Rotonde’ plaats op de Provincieboulevard. Een aantal gedeputeerden, waaronder Harry van der Maas, houdt een korte pitch over de noord-zuid verbinding (van Goes naar Gent). Het ‘Rondje Rotonde’ is van 19.00 tot 20.00 uur.

Beurs bezoeken?

Een bezoek aan InfraTech 2017 is gratis als u zich vooraf registreert.

MELD U AAN VOOR INFRATECH 2017

Lees ook:Zeeland naar InfraTech!
Lees ook:Informatiemarkt Burgerparticipatie!
Lees ook:Netwerken gezocht
Lees ook:Woonbeurs Woonland!
Lees ook:Modelbouwbeurs in Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>