Heeft u de parkeervergunning 2017 al geregeld?

GOES – Heeft u de parkeervergunning voor de gemeente Goes  2017 al geregeld? Dit kan voortaan eenvoudig via het Digitaal Loket, ook blijft ‘t mogelijk om (op afspraak) uw vergunning aan de publieksbalie te verlengen. Uw  bezoek kan voorlopig gebruik blijven maken van de dagdeelkraskaarten. Ook dagdeelkraskaarten met einddatum 31-12-2016 blijven voorlopig geldig.

Voor meer informatie klikt u op Verlenging parkeervergunning 2017 aan de rechterkant van de homepagina.

Lees ook:Parkeervergunning 2015!
Lees ook:Parkeervergunning!
Lees ook:Parkeertarieven!
Lees ook:Parkeervergunningen digitaal aanvragen!
Lees ook:Parkeervergunningen digitaal aanvragen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>