Vertrokken waarnemend burgemeester Sluis: Bedankt!

SLUIS – “Met bijzonder veel plezier kijken mijn gezin en ik terug op de afscheidsreceptie op 2 januari”, zegt de vertrokken waarnemendburgemeester Annemiek Jetten van de gemeente Sluis.

“De grote opkomst heeft ons verrast en ontroerd. De mooie muziek van muziekvereniging De Harmonie uit Oostburg en de For Freedom Pipes & Drums uit Knokke-Heist maakten het tot een onvergetelijke avond. Voor de EHBO en de Reddingsbrigade West Zeeuws-Vlaanderen is in totaal bijna € 400,00 gedoneerd. Een prachtige opbrengst voor twee mooie maatschappelijke organisaties. Allen die hebben meegewerkt aan dit afscheid onze hartelijke dank. Ik wens u allen het beste toe en hoop op een goede toekomst voor u en de gemeente Sluis.”

 

 

Lees ook:Vandaag marathon Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Willem Behr Koninklijk onderscheiden!
Lees ook:Actie Vergroot de Hoop: Geef taxussnoeisel af op Milieustraat!
Lees ook:Juvent start dependance Dagbehandeling Oostburg!
Lees ook:Rode Kruis: Ook SMS-collecte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>