Maatregelen hoog water!

VLISSINGEN – Vanwege de hoge waterstand van + NAP 3,30 meter zijn afgelopen nacht uit voorzorg in Vlissingen enkele coupures afgesloten. Coupures zijn afsluitbare doorgangen in de dijk, bijv. op de plek waar een weg de dijk kruist. De volgende coupures worden gesloten:

  • Coupure Poort De Ruyter (doorgang bij de kazematten)
  • Coupure fiets-voetveer Vlissingen-Breskens

De keersluizen bij Vlissingen, Stavenisse en Zierikzee zijn al gesloten. Dit doen we al bij lagere waterstanden. Ook sluiten we de Panoramaweg in Breskens. Dit zal rond 00.00 uur gebeuren. ‘s Morgens rond 06.00 uur wordt de weg weer opengesteld.

Lees ook:Hoog water!
Lees ook:Verbouwing fiets-voetveer kost de Zeeuwen geld!
Lees ook:Probleemdijk in Stavenisse: Door hoog water en storm in slechte staat!
Lees ook:Oosterscheldekering dicht door storm!
Lees ook:Dopecontrole in vissersplaats Breskens: Goede vangst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>