Nieuwe afvalkalender!

TERNEUZEN – “In tegenstelling tot voorgaande jaren, verspreiden we de papieren afvalkalender niet meer huis aan huis in de gemeente Terneuzen”, meldt geen gemeentewoordvoerder van Terneuzen. ” Met het produceren van een beperkte oplage laten we de keus aan de inwoner of er wel of geen papieren kalender gebruikt wordt. Hierdoor sparen we meteen het milieu. Daarnaast bieden we sinds 2015 de app ‘Afval Terneuzen’ aan. De populariteit van de app neemt steeds meer toe. De app is een aanvulling op onze huidige, digitale werkwijze.

Wilt u alsnog een papieren afvalkalender? U kunt de afvalkalender hier downloaden (en uitprinten) of een exemplaar ophalen bij de publieksbalies in Axel, Sas van Gent en Terneuzen.
U kunt ook telefonisch een exemplaar opvragen via het algemene telefoonnummer 14 0115.

Ophaalwijzingen rond feestdagen
De zoneverdeling en het ophaalschema zijn niet veranderd. Wijzigingen in ophaaldagen zijn er enkel rond feestdagen. In het wijzigingsschema kunt u zien of dit ook voor uw straat geldt. Een nieuwe ophaaldag is altijd ingepland na de oorspronkelijke ophaaldag.
We communiceren wijzigingen ook tijdig via onze afvalapp, onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke pagina in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad en op onze website.

Eerder plaatsen van afvalbakken aan de straat 
Zet uw container tussen 20.00 uur en 07.00 uur op de aangegeven plaats in uw straat. Let op: in tegenstelling tot voorgaande jaren moeten de afvalbakken er vanaf 1 februari uiterlijk om 07.00 uur staan!

Altijd actueel: de app Afval Terneuzen
Via onze afvalapp ontvangt u een herinnering wanneer u welke container moet buiten zetten of een melding als er een wijziging is in de ophaaldag. Installeer de app vandaag nog op uw tablet of smartphone! Download de app ‘Afval Terneuzen’ via de Play Store of App Store.”

Lees ook:Afvalkalender!
Lees ook:Nieuwe zone-indeling voor ophalen afval!
Lees ook:Nieuwe afval app ZRD
Lees ook:Zomertijd voor Middelburgse vuilniswagens!
Lees ook:Zaagsel als wondermiddel tegen vastvriezende containers?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>