Cursus omgaan met de digitale overheid!

VLISSINGEN - In februari start de computercursus ‘Digisterker’ in de bibliotheek in Vlissingen. Deelnemers leren omgaan met websites van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. Het gaat om zaken als het online aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing of informatieaanvragen over de opbouw van de AOW. Deelname is gratis.

Digisterker

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en wordt in de bibliotheek gegeven door gecertificeerde docenten. Stap-voor-stap behandelen zij verschillende onderwerpen over de digitale overheid. Er is veel ruimte voor persoonlijke uitleg, vragen en oefeningen. Deelnemers ontvangen een uitgebreid werkboek en na afloop een certificaat. Zie voor cursusdata en meer informatie de website van Bibliotheek Vlissingen.

 

Lees ook:Computercursus Digisterker bij Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Computercursus ‘Digisterker’ in de Bibliotheek!
Lees ook:Omgaan met digitale overheid
Lees ook:Digisterker: werken met de digitale overheid
Lees ook:Digisterker: werken met de digitale overheid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>