Hulp bij aangifte belasting!

TERNEUZEN – De campagne Hulp bij aangifte (HUBA) biedt ook dit jaar weer hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2016. Voor veel mensen is het invullen van het inkomstenbelastingformulier een lastige klus. Daarom biedt de Belastingdienst hierbij hulp van maandag 13 maart tot en met vrijdag 31 maart in het stadhuis in Terneuzen.

Om in aanmerking te komen voor de hulp (HUBA), geldt wel een inkomensgrens. Feitelijk is het zo dat alleen burgers die recht op zorgtoeslag hebben, gebruik kunnen maken van hulp bij aangifte van de Belastingdienst. U vult samen met een medewerker van de Belastingdienst uw aangifte inkomstenbelasting in en verstuurt deze daarna via internet.

HUBA
Burgers die al eerder gebruik gemaakt hebben van de hulp, krijgen automatisch een uitnodiging om wederom gebruik te maken van de hulp bij aangifte. Indien er geen automatische uitnodiging verstuurd is en u voldoet aan de inkomensgrens kunt u uiteraard ook een afspraak maken.

Afspraak maken
Gebruikmaken van de hulp? Maak dan vanaf 6 februari een afspraak via de Belastingtelefoon, tel. 0800 – 0543 (gratis). Vergeet niet om uw thuisgestuurde code aan te vragen en mee te nemen naar het stadhuis. Zonder deze code kan de aangifte niet ingevuld worden!

Lees ook:Hulp bij aangifte belasting
Lees ook:Hulp nodig bij belastingaangifte?
Lees ook:Hulp bij aangifte belasting!
Lees ook:Hulp belastingaangifte!
Lees ook:Hulp Belastingaangifte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>