Gratis parkeren!

HULST – In in de Hulster binnenstad mag elke eerste zaterdag van de maand gratis worden geparkeerd.

De zaterdagen waarop niet moet worden betaald zijn: 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december 2017.

Het toekennen van dagen waarop gratis kan worden geparkeerd in de Hulster binnenstad is onderdeel van het nieuwe parkeerbeleid. Dat beleid werd vorig jaar door de gemeenteraad van Hulst vastgesteld. Het college van burgemeester en wethouders kan twaalf dagen per jaar aanwijzen waarop er gratis kan worden geparkeerd. Dit gebeurt in overleg met Ondernemersorganisatie Hulst Vestingstad.

Betaald parkeerbeleid
Buiten de stadswallen van Hulst mag overal gratis worden geparkeerd. In de Hulster binnenstad is het betaald parkeren. Dit gebied wordt omringd door de stadswallen en is aangeduid met verkeersborden. Het tarief bedraagt 1,30 euro per uur. De betaald parkeertijden zijn: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur én zondag van 12.00 tot 18.00 uur

Het parkeerbeleid wijzigde op 1 juli 2016. Sindsdien zijn er maar liefst 226 parkeerplaatsen meer in Hulst waar gratis mag worden geparkeerd.

Lees ook:Gratis parkeren
Lees ook:Gratis parkeren
Lees ook:1 april gratis parkeren
Lees ook:Gratis parkeren Hulst
Lees ook:Gratis parkeren in Hulst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>