Werkzaamheden Scheldekwartier Noord!

VLISSINGEN – Aannemersbedrijf De Voogd uit Grijpskerke is afgelopen woensdag gestart met het blootleggen van de oude wegen op het gebied Scheldekwartier Noord, tussen de Paul Krugerstraat, Van Dishoeckstraat en De Willem Ruysstraat.

Wegen

Met het verwijderen van de gebouwen enkele jaren geleden op dit terrein zijn de wegen blijven liggen. Die zijn grotendeels niet meer zichtbaar, omdat er grond en onkruid overheen gegroeid zijn.
Na het blootleggen worden de wegen ingemeten, waarna de wegen (verhardingen) worden verwijderd. De werkzaamheden zullen naar verwachting vijf weken duren.

Kabels en leidingen

Aansluitend worden er in hetzelfde gebied proefsleuven gegraven. Op deze manier brengen we de nog in de grond liggende kabels en leidingen in kaart. Dit is nodig voor de verdere uitbreiding van het gebied.

Meer informatie

De komende periode zullen er regelmatig werkzaamheden plaatsvinden op het Scheldekwartier. Voor meer informatie over wat er allemaal gaat gebeuren op het Scheldekwartier kunt u ook kijken op: www.scheldekwartier.nl.

Lees ook:Voorbereidende werkzaamheden Ketelmakerij
Lees ook:Werkzaamheden binnenstad!
Lees ook:Werkzaamheden Scheldewijk
Lees ook:Wegwerkzaamheden Hulst!
Lees ook:Wegwerkzaamheden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>