Dode en 3 zwaargewonden bij ongeluk!

ZUIDDORPE – Bij een verkeersongeval in Zuiddorpe is afgelopen zaterdagavond een 39-jarige man uit Terneuzen overleden en raakten drie personen zwaargewond.

De auto met daarin het viertal is door nog onbekende oorzaak rond 23:55 uur op de Provinciale weg tegen een boom gereden. De 39-jarige inzittende is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De drie slachtoffers, een man en twee vrouwen, zijn overgebracht naar ziekenhuizen in België.  Verkeersongevallenanalisten hebben ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor hulpverlening en het onderzoek.

Lees ook:Fietsster overleden na verkeersongeval!
Lees ook:Carjacking!
Lees ook:Fietster dodelijk verongelukt!
Lees ook:Identiteit doden Bruinisse bekend!
Lees ook:Man (35) dood door verkeersongeval! Update

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>