Vrouw dodelijk verongelukt!

NIEUW-NAMEN – Een 56-jarige vrouw uit Kloosterzande is afgelopen maandag na een eenzijdig ongeval op de Kieldrechtse Moelenstraat in Nieuw-Namen om het leven gekomen.

Het ongeval is omstreeks 23.00 uur gebeurd. Vermoedelijk is het slachtoffer met haar voertuig in de berm terechtgekomen. Het ziet er naar uit dat de vrouw met een stuurcorrectie heeft geprobeerd om haar voertuig weer terug op de weg te krijgen. In plaats van weer op de rijbaan te komen is de auto doorgeschoten en aan de andere kant van de weg in de sloot beland. Door de klap is de auto weer de kant opgekomen en is de bestuurster uit haar auto geslingerd. Opgeroepen hulpverleningsdiensten konden niets meer voor haar betekenen. Verkeersongevalanalisten (VOA) hebben enkele uren sporenonderzoek gedaan om de toedracht te achterhalen. Daarna is de weg weer vrijgegeven voor verkeer het het voertuig weggesleept.

Lees ook:Auto het water in….
Lees ook:Auto in de sloot Sluiskil: 1 gewonde!
Lees ook:Dode bij ongeluk Zierikzee!
Lees ook:Vrouw klapt op auto!
Lees ook:Crash A58: 1 gewonde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>