Subsidie voor Nationaal Park Oosterschelde!

De Oosterschelde is een belevenis. Iedere dag weer. Door eb en vloed is geen dag hetzelfde in het grootste en natste Nationaal Park van Nederland in onze Provincie Zeeland. Of het nu gaat om een bruinvis zien, of jutten over het strand, banjeren door het slik, een wondere onderwaterwereld door uw duikbril zien, proeven van zilte zaligheden, kajakken naar een zandplaat of zoeken naar zeehonden. In het Nationaal Park Oosterschelde kunt u dit allemaal beleven. In september 2017 wordt weer de Oosterscheldeweek georganiseerd. Het Nationaal Park Oosterschelde ontvangt subsidie van de Provincie Zeeland om deze activiteiten mogelijk te maken.

Subsidie voor Nationaal Park Oosterschelde

Met al deze activiteiten en de organisatie van de Oosterscheldeweek geeft het Nationaal Park Oosterschelde invulling aan de opgave om economie met recreatie en natuur te verbinden. Nationaal Park Oosterschelde draagt bij aan de beleefbaarheid en toegankelijkheid van de Zeeuwse natuur en stimuleert vernieuwende vormen van samenwerking. De Provincie Zeeland verleent een subsidie van € 188.495 aan Nationaal Park Oosterschelde voor het uitvoeren van de activiteiten uit het bestedingsplan 2017. Nationaal Park Oosterschelde richt zich met deze activiteiten op het stimuleren van natuur- en milieueducatie en het bevorderen van natuurgerichte recreatie in het Oosterscheldegebied.

Ontdek de Oosterschelde

Het Nationaal Park Oosterschelde geeft veel tips hoe u de Oosterschelde kunt ontdekken. Vind de leukste activiteiten op en rond de Oosterschelde op de interactieve ontdekkaart. Meer informatie over het Nationaal Park Oosterschelde vindt u op de website van het Nationaal Park Oosterschelde.

Lees ook:Oosterscheldeweek!
Lees ook:Ontdek Nationaal Park Oosterschelde
Lees ook:Oosterscheldeweek!
Lees ook:Nationaal Park Oosterschelde mooiste natuurgebied van Nederland?
Lees ook:Subsidie SportZeeland en Terra Maris!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>