Red de Polder-activist Erik Vervaet bedreigd en belaagd!

VOGELWAARDE - Red onze Polders-activist Erik Vervaet is recentelijk voor de tweede keer bedreigd en belaagd. Er is een projectiel naar zijn huis gegooid in Zeeuws-Vlaanderen. Vervaet is een bekende tegenstander van het onderwater zetten van een Zeeuws-Vlaamse polder. Onder andere in het populaire Omroep Zeeland-radioprogramma ‘Zegt u het Maar’ is zijn geluid veel te horen.

Lees ook:Hedwigepolder mogelijk gedeeltelijk onder water!
Lees ook:Zeeuws-Vlamingen zijn negatieve publiciteit beu!
Lees ook:Stalker belaagt Omroep Zeeland!
Lees ook:Deels ontpolderen Hedwige vandaag in de ministerraad!
Lees ook:Protest tegen ontpolderen Hedwige: Ontvoer Manneke pis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>