Belastingaanslag Sabwea!

HULST –  Sabwea Zeeland verstuurt dinsdag 28 februari de belastingaanslagen, zo ook voor de gemeente Hulst. Inwoners van de gemeente Hulst ontvangen een aanslagbiljet voor de gemeentelijke heffingen én een aanslagbiljet voor de waterschapsheffingen.

Aanslag in Berichtenbox of op de mat 
Dit jaar ontvangt u – als u bent aangemeld voor de Berichtenbox van MijnOverheid – de aanslagen enkel digitaal. Wie niet is aangemeld hiervoor, ontvangt de belastingaanslag op papier.

Afhandeling vragen 
Wie na het ontvangen van de belastingaanslag vragen heeft, kan vanaf 1 maart vanaf 09.00 uur bij Sabewa Zeeland terecht. De organisatie is hierop voorbereid.
De website www.sabewazeeland.nl is volledig vraaggericht opgebouwd. Ook wordt de telefonische bereikbaarheid vanaf 1 maart enkele weken uitgebreid tot 16.00 uur. Sabewa Zeeland zet alle beschikbare medewerkers in om telefoonverkeer en e-mails snel en goed te kunnen afhandelen.

Betaling in termijnen 
Wie kiest voor automatische incasso, betaalt in negen termijnen. De afschrijving gebeurt aan het eind van de maand, met een start in maart. Dit betekent dat eind 2017 het hele bedrag is verrekend.
Wie wil blijven betalen per acceptgiro, betaalt het totaalbedrag in vier termijnen.

Kwijtschelding 
Burgers die recht hebben op automatische kwijtschelding, zien dit terug op de aanslag. Achter de belastingsoorten waarvoor kwijtschelding wordt verleend, staat een bedrag van € 0.

Rechtstreeks contact taxateur 
Wilt u bezwaar indienen tegen de hoogte van uw WOZ-waarde? Dan kan Sabewa u ook helpen. U kunt uw vragen over het tot stand komen van de WOZ-waarde rechtstreeks stellen aan de taxateur via 088-9995800, kies vervolgens voor Waarderen.

Lees ook:Gecombineerde belastingaanslagen Sabewa
Lees ook:Belastingaanslagen komen
Lees ook:Sabewa Zeeland verstuurt belastingaanslagen!
Lees ook:Belastingaanslagen Sabewa!
Lees ook:Belastingaanslag niet ontvangen? Check uw berichtenbox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>