Spinningmarathon Ter Reede!

VLISSINGEN – In het Vlissingse Ter Reede van WVO Zorg is vrijdag 24 maart een spinningmarathon. Aan de Vredenhoflaan 370 fietsen de sportievelingen bij Club Vief van 16.30 tot 21.30 uur. Alle opbrengst gaat naar Team Jarien bij Tour du ALS 2017.

Deelname kost 20 euro per persoon, per uur. Inclusief een uniek T-shirt. Voorinschrijven kan tot 20 maart.

ALS (Amyotrofische Lateraat Schlerose) is een zenuw- en spierziekte waardoor spieren uiitvallen. Een patient overlijdt vaak binnen 3 jaar. Er is steeds meer kennis over deze ziekte beschikbaar, maar helaas geen behandeling. Om wetenschappelijk onderzoek voort te zettten, zijn acties zoals bovengenoemd nodig.

Klik hier voor meer info.

Lees ook:Patient door brandweer uit huis gehaald!
Lees ook:Voorkom een tekenbeet!
Lees ook:Traumahelikopter naar Kamperland!
Lees ook:Veel inzet voor Domburgse patient!
Lees ook:Q-koorts!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>