Stem van Zeeland Isabel Provoost verliest finale Voice of Holland!

MIDDELBURG – De stem van Zeeland Isabel Provoost (17) heeft afgelopen vrijdagavond de finale van The Voice of Holland verloren. “Te weinig flair”, verklaart Job de Ruijter op de Middelburgse Markt.  ”De stem is goed, maar ze heeft niet de uitstraling van een ster”, vindt ook Jannie Groen uit de Zeeuwse hoofdstad.

Pleun Bierbooms heeft de zangwedstrijd op RTL4 wel gewonnen. Provoost eindigde op de tweede plek. Bij The Voice Kids strandde het Zeeuwse meisje eerder ook al op de nummer 2 positie. Veel Zeeuwen zijn trots op haar prestaties. Bovendien mag ze dit jaar optreden tijdens Concert at Sea op de Brouwersdam.

Lees ook:Met de hele klas naar CAS4Kids
Lees ook:Isabel Provoost finaliste Voice of Holland!
Lees ook:Dubbeloptreden van Trijntje Oosterhuis en Isabel Provoost tijdens Centree X-mas 2017
Lees ook:Racoon live bij Tijd voor Max
Lees ook:Mathieu van der Poel wint Brico Cross Hulst

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stem van Zeeland Isabel Provoost verliest finale Voice of Holland!

  1. Hedser

    Isabel mag apetrots op zichzelf zijn. Wat een groei en wat een topper. V
    Wij vanuit Delft zijn erbij op concert at sea.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>