Eerste intern onderzoek bestedingen COR afgerond!

MIDDELBURG – Het eerdere oriënterende onderzoek naar de bestedingen van de Centrale Ondernemingsraad leidde tot het instellen van drie interne onderzoeken. Eén van de onderzoeken is inmiddels afgerond.

De uitkomsten ervan geven geen aanleiding tot het nemen van disciplinaire maatregelen. De betreffende medewerker kreeg wel een schriftelijke waarschuwing en voerde een gesprek met een lid van de eenheidsleiding. De overige twee interne onderzoeken lopen nog.

Lees ook:Voormalig COR-voorzitter ontslagen
Lees ook:Tereurdreiging: Geen aparte maatregel politievrijwilligers!
Lees ook:COR-voorzitter bij politie ontslagen
Lees ook:Melden via politie.nl weer mogelijk
Lees ook:Bestedingen COR leiden tot derde intern onderzoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>