Geen markt!

HULST – Het Hulster carnaval is vanaf zaterdag 25 februari tot en met dinsdag 28 februari. Op maandag tijdens carnaval vindt sinds jaar en dag de Leurdag plaats. Om die reden gaat op maandag 27 februari de weekmarkt op de Grote Markt van Hulst niet door.

Lees ook:Carnavalsoptochten Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Gemeentelijke diensten gesloten!
Lees ook:Sleutels prinsen carnaval!
Lees ook:Sleutels voor prinsen carnaval!
Lees ook:Zeeuwse carnavalsoptochten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>