Politiesteunpunt gemeentehuis Heinkenszand!

HEINKENSZAND –  De agenten die actief zijn in de gemeenten Halderberge, Steenbergen en Borsele beschikken vanaf 20 februari jl. over een werkplek in het gemeentehuis. Die van de gemeente Botrsele zijn nu in het gemeentehuis in Heinkenszand.

Politiesteunpunt

In vrijwel iedere gemeente in Zeeland en West-Brabant komt een politiebureau of politiesteunpunt. Slechts in enkele gevallen maakt de politie daarop een uitzondering vanwege de geografie. Het steunpunt is de uitvalsbasis voor het operationele politiewerk in die gemeente. De politiemensen die dat werk verrichten, doen van daaruit hun werk als ze niet op straat actief zijn. De politie heeft 24 uur per dag toegang tot het politiesteunpunt.

Dienstverlening blijft hetzelfde

De vertrouwde (wijk)agenten blijven gewoon in de gemeente actief. Ook blijven evenveel politiemensen in de dorpen aan het werk. Burgers kunnen in contact komen met de politie via 0900-8844. Daar worden zij op maat geholpen. Aangifte doen? Ook daarin verandert niets. Burgers kunnen in veel gevallen kiezen voor aangifte doen via internet of de telefoon. Of de politie neemt ter plaatse de aangifte op. Op www.politie.nl/aangifte staat precies hoe men aangifte kan doen.

Hoe werkt het politiesteunpunt?

Het gemeentehuis is voor burgers vaak bekend, dicht in de buurt en gemakkelijk toegankelijk. De nieuwe locatie biedt een aanvullende mogelijkheid om elkaar op afspraak te treffen. Dit kan binnen de openingstijden van het gemeentehuis. De bezoeker die een afspraak heeft, meldt zich bij de receptie van het gemeentehuis. Voor de politie betekent het dat samenwerken met de gemeente nog makkelijker wordt. Het steunpunt bestaat uit enkele flexibele werkplekken in een aparte ruimte. Het steunpunt heeft geen politiefaciliteiten, zoals wapenkluizen, kledingkasten of een ophoudkamer om verdachten tijdelijk op te sluiten. Voor deze faciliteiten gaat men naar het bureau van het basisteam.

Lees ook:Politiesteunpunt Tholen
Lees ook:Agenten in gemeentehuis!
Lees ook:Politieteam Verkeer terug naar Kruiningen!
Lees ook:Veranderingen in verband met sluiting UWV/WERKbedrijf Tholen!
Lees ook:Gewijzigde openingstijden politiebureau Tholen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Politiesteunpunt gemeentehuis Heinkenszand!

 1. lia leeuwenburgh

  beste mensen
  hebben jullie al Nos teletekst van deze dag 22-2-2017 gelezen pagina 105

  ikzou nog maar eens mijn brief lezen waarna 1 van uw collega”‘s bij mij thuis is geweest. ik heb in het afgelopen jaar naar Majesteit en Majesteit geschreven dat er KUTVOOdoo plaatsvond
  beseft u nu dat ik werkelijk weet wat er speelt in NEderland, U OOK??????
  zie mijn kwaliteiten op internet, het zal als ik niet oppas mijn dood worden maar mocht dit zo zijn dan kan ik terugkijken en zien dat ik mijn best gedaan heb voor kinderen kleinkinderen buurtkinderen vluchtelingenkinderen en nieuwetijdskinderen.en mijzelf
  Mijn levenspartner is mede hierdoor 15 jaar van zijn leven ontnomen,50 jaar bakker-ploegchef bakker.net geen 64 jaar geworden.
  Ook voor kinderen van Koninklijke bloedde, want voor mij is ieder mens gelijk er bestaat geen kastestelsel, maar ieder mens wordt geacht te groeien op aarde en niet onnodig vroegtijdig dood te gaan
  de KUtvoodoo speelt overal ,zeker door de hele zorgsector, 40 jaar ervaring ,laat daar nu maar eens een aantal van u inflitreren. bewoners worden gebruikt voor ANWERPEN
  het is een dubbeltje op zijn kant .
  zoals men zegt over mij , je kan d e hele wereld niet aan cq behappen maar toch ik voorzag .
  houd u aub ook de campings en de vakantiebungalows in de gaten zoals er daar stiekems voorbereidingen voor aanslagen gepleegd worden, ik weet jullie hebben het al druk maar er zullen toch extra opleidingen moeten komen om de kutvoodoo de kop in te drukken, en aura”‘s leren kijken
  voor mij staat er een lezing gepland op 8 maart waarin ik op geheel eigen lia-wijze mijn leven met leven geleefd heb en nog zal doen
  ik eindig maar met :
  Worldpeace is possible[Daila Lama] en blijf met de beide benen op de grond staan.
  dit moest ik kwijt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>