Jongen omgekomen bij ongeluk in schuur!

HOOFDPLAAT – Bij een ongeluk aan de Hogewegdijk in Hoofdplaat is afgelopen woensdagavond een jongen (17) om het leven gekomen.

Het incident gebeurde rond 20.35 uur. Het slachtoffer is een bewoner, die in de schuur bij de woning ernstig gewond is geraakt. Politieagenten, ambulancepersoneel, brandweerlieden en een traumahelikopter rukten onmiddellijk uit om het slachtoffer te helpen. De jongen overleed ter plaatse.

Politieonderzoek

De politie heeft de omgeving bij de woning afgezet en is een onderzoek naar de toedracht van het ongeval gestart. Hierbij zijn getuigen gehoord en is een sporenonderzoek verricht. Wat de oorzaak is van het ongeluk, wordt nog onderzocht.

Lees ook:Jongen dood door ontploffen munitie!
Lees ook:Gewapende overval: 1 gewonde
Lees ook:Bestuurders gewond! UPDATE
Lees ook:Wielrenner bij frontale botsing overleden
Lees ook:Vrouw (19) uit Breskens overleden bij ongeval op A4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>