Panorama Pijbes aan de Zeeuwse kust!

MIDDELBURG – Panorma Pijbes is een achtdelige serie met oud-directeur van het Rijksmuseum Wim Pijbes over het Nederlandse landschap gezien door de ogen van kunstenaars. In elke aflevering staat een oer-Nederlands landschap centraal, bijvoorbeeld het strand, de heide en de stad.  Is het licht van Piet Mondriaan aan de Zeeuwse kust te vangen? En wat maakt die einder boven zee zo oneindig?

Producent: Sarphati Media, in coproductie met de NTR.

Uitzending: elke woensdag vanaf 22 maart, 20.25 uur, NPO 2

Lees ook:Panorama Pijbes
Lees ook:Kamer stemt in met windmolenpark voor Zeeuwse kust!
Lees ook:De nummerrr 1 van de Zeeuwse top 40 is: Aan de kust van BLØF!
Lees ook:Windturbines voor Walcherse kust!
Lees ook:Samen sterk voor de Zeeuwse kust!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Panorama Pijbes aan de Zeeuwse kust!

  1. Jos van Rooijen

    Panorama Pijbes is een leuk, informatief programma. Het lijkt me leuk om de musea te bezoeken die worden genoemd in het programma. Met de achtergrond informatie kijk je toch anders naar de schilderijen. Wat ik ook mooi vond was de muziek. Ik kan helaas niet terug vinden welke groep dit is. Ik dacht even first aid kit uit zweden. Wie weet het zeker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>