Verteldag in Bibliotheek Sas van Gent en Axel!

SAS VAN GENT – Elk jaar op en rond 20 maart laten vertellers uit de hele wereld hun verhalen horen. Dit jaar ook in Sas van Gent en Axel.

20 maart is het World Storytellingday, oftewel Wereldverteldag. Vertellers uit de hele wereld brengen dan de kunst van het vertellen onder de aandacht van een zo breed mogelijk publiek: een ‘golf’ van verhalen gaat letterlijk over de wereld. Het thema in 2017 is ‘transformatie’.

In Bibliotheek Sas van Gent en Axel komen twee vertellers van De Vertelvalies langs: Sankie Koster en Eriek Verbeecke. Zij vertellen elk een verhaal. Om 13:30 uur zijn ze in Bibliotheek Sas van Gent en om 15:00 uur in Bibliotheek Axel.

Loop gezellig binnen en luister onder het genot van een kopje koffie of thee naar grappige, inspirerende en uiteraard transformerende verhalen. Dit is een gratis activiteit.

Lees ook:Voorleesactiviteit voor peuters en hun ouders in Vlissingse bieb!
Lees ook:Bibliotheek Vlissingen viert Kinderboekenweek ‘Voor altijd jong’!
Lees ook:Voorleesdagen in de Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:8e Seizoen van The Walking Dead
Lees ook:‘Peddelen in de Palingstraat’, het andere verhaal over de Watersnoodramp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>