Sabewa Zeeland wijzigt regels kwijtschelding!

HULST – Sabewa Zeeland ontvangt regelmatig vragen en klachten over kwijtschelding. Daarom is in 2016 besloten de kwijtscheldingsregels opnieuw te bekijken en waar nodig bij te stellen. Op bepaalde punten is de regelgeving aangescherpt en op andere punten versoepeld. Voor een aantal wijzigingen is aangesloten op adviezen van de Ombudsman. Eerder dit jaar stelde het dagelijks bestuur van Sabewa Zeeland de nieuwe regels vast rondom kwijtschelding. De regels gelden voor alle kwijtscheldingsverzoeken die ingediend zijn na 1 januari.

De wijzigingen hebben vooral betrekking op de regels met betrekking tot auto’s. Deze regels zijn versoepeld. Burgers die een auto nodig hebben vanwege medische redenen, kunnen dat vanaf nu ook aantonen met een invalidenparkeerkaart. Eerder was dit niet mogelijk. Wanneer burgers meer dan één auto in bezit hebben, is niet langer het aantal auto’s bepalend of kwijtschelding wordt verleend. Vanaf nu wordt gekeken naar de totale waarde van de auto’s.

Nalezen beleidsregels

De nieuwe beleidsregels zijn terug te vinden op www.sabewazeeland.nl.

Lees ook:Kwijtscheldingregels belastingen wijzigen!
Lees ook:Foute kwijtschelding belastingen!
Lees ook:Kwijtschelding aanvragen!
Lees ook:Regels uitstallingen en reclame-uitingen!
Lees ook:Kwijtschelding!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sabewa Zeeland wijzigt regels kwijtschelding!

 1. riemens

  i v m uw artikel= kwijtschelding o.a. voor auto s
  (gewijzigd !~! in het advertentieblad (voor invaliden) met behulp van invalidenkaart
  GRAAG UW INFO voor wat EN VOOR WELKE SOORT BELASSTINGEN ???
  (STAAT ER NIET BIJ !!!)
  SVP UW TELEFOONNUMMER !!!!!!!!!!!
  j a riemens
  TEL 0117-391661

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>