Aanvragen vervangende stempas!

ZIERIKZEE – Burgemeester  G. Rabelinkvan Schouwen-Duiveland laat weten, dat voor de, op woensdag 15 maart te houden verkiezingen voor de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal, het volgende van toepassing is:

“Om overal in Schouwen-Duiveland te kunnen stemmen heeft u een stempas ontvangen. De stempas toont aan dat u gerechtigd bent om te stemmen. Zonder de stempas kunt u uw stem niet uitbrengen.Het is daarom van groot belang dat u de stempas niet vergeet mee te nemen.

Mocht u uw stempas kwijtraken dan kunt u schriftelijk, uiterlijk vrijdag 10 maart, een vervangende stempas aanvragen. Mondeling aanvragen kan door bij cluster burgerzaken in persoon te verschijnen. Het mondeling aanvragen kan tot dinsdag 14 maart, 12.00 uur.

Mocht u alsnog uw “oude” stempas terugvinden dan kunt u daarmee niet stemmen; dat kan alleen met de nieuwe stempas.

Neem bij het stemmen naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs mee(bijvoorbeeld paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). U bent verplicht dit te tonen aan de voorzitter van het stembureau. Voor deze stemming geldt dat het identiteitsdocument maximaal 5 jaar verlopen mag zijn.”

Lees ook:Verkiezingen Tweede Kamer
Lees ook:Aanvraag kiezerspas
Lees ook:Stemmen bij volmacht
Lees ook:Woensdag stemmen
Lees ook:Stemmen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>