NL Doet!

rijwilligersactie ‘NLdoet 2017′ !

VLISSINGEN – Het Oranje Fonds houdt vrijdag 10 en zaterdag 11 maart samen met duizenden organisaties de grootste vrijwilligersactie van Nederland: ‘NLdoet‘. Duizenden vrijwilligers steken deze dagen de handen uit de mouwen om diverse klussen te klaren.

Ook in de gemeente Vlissingen zijn verschillende klussen aangemeld. Hiervoor zijn nog vrijwilligers nodig. Op de website van Nldoet ziet u welke klussen er in de gemeente Vlissingen zijn en hoe u zich kunt aanmelden voor een klus bij u in de buurt.

foto: nl doet 2017

Lees ook:NL Doet Middelburg!
Lees ook:NL Doet weer…..
Lees ook:NL Doet!
Lees ook:NL Doet in vuurtoren ’t Hoge Licht
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst vrijwilligersactie ‘NLdoet’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>