Watersnoodmuseum: ‘Jakarta, de mensen achter de zeemuur’!

OUWERKERK – De nieuwe tentoonstelling ‘Jakarta, de mensen achter de zeemuur’ wordt binnenkort in het Watrsnoodmuseum in Ouwerkerk geopend. Een indrukwekkende fototentoonstelling van de fotografe Cynthia Boll, die vanaf 22 maart te zien is in het Watersnoodmuseum.

Cynthia Boll volgde 4 ‘gewone’ mensen in Jakarta en legde hun leven met en strijd tegen het water vast in beeld. Het resultaat is een boeiende expositie, waarin de unieke verhalen van mensen en de impact van het stijgende water worden uitgelicht. De expositie in het Watersnoodmuseum is een aanpassing van de tentoonstelling die eerder te zien was in Jakarta.

Lees ook:Watersnoodmuseum neemt deel aan de Week van Ons Water
Lees ook:Schenkers openen nieuwe tentoonstelling 65 objecten
Lees ook:Reizende expositie 150 jaar Rode Kruis in Watersnoodmuseum
Lees ook:Helikoptervluchten Watersnoodmuseum
Lees ook:Watersnoodmuseum bestaat tien jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>