Paauwenburgse bollen krijgen kleur

VLISSINGEN – Op initiatief van de wijkraad Paauwenburg worden op 11 maart de verwaarloosde betonbollen op het Heemskerckplein opnieuw van een kleurrijke verflaag voorzien. De klus wordt geklaard door bewoners en kinderen en start om 11.00 uur. De wijkraad is nog op zoek naar naar buurtbewoners die het leuk vinden om de kinderen te helpen schilderen en om een kunstwerk op een van de bollen aan te brengen. U kunt zich op 11 maart ook gewoon om 11.00 uur melden bij één van de aanwezige begeleiders.

Inloop

Tijdens een inloop op woensdag 8 maart in wijkcentrum ‘De Paraplu’ van 13.00-16.00 uur, kunnen kinderen ontwerpen of tekeningen maken die op de bollen komen. Iedereen is welkom!

Praattafel

Tijdens de ‘bollenactie’ staat de Wijkraad Paauwenburg op het Heemskerckplein met de ‘Praattafel’. Vertegenwoordigers van de wijkraad, politie, BOA, Roat, buurtpreventie Team en l’ Escaut zijn dan aanwezig zijn om met wijkgenoten te praten over ontwikkelingen in de wijk.

Zie de website van de wijkraad voor meer informatie.

Lees ook:Praattafel Paauwenburg!
Lees ook:Praattafel Paauwenburg!
Lees ook:Creatieve aanpak leefbaarheid Paauwenburg
Lees ook:Meedenkers gezocht
Lees ook:Paauwenburg in beweging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>