Inspraakavond afvalinzameling

ZIERIKZEE – “We willen onderzoeken hoe we het afval op Schouwen-Duiveland het beste kunnen inzamelen”, aldus een woordvoerder van de gemeente Schouwen-Duiveland. “Door middel van een enquête konden inwoners van Schouwen-Duiveland aangeven welke manier van afvalinzameling het beste bij hun situatie past.

Naast de enquête, die tot 27 februari ingevuld kon worden, is er op dinsdag 14 maart om 19.00 uur een bijeenkomst in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Zierikzee. Tijdens deze bijeenkomst kunt u ook uw ideeën en wensen op het gebied van afvalinzameling kenbaar te maken.

Resultaten

De resultaten van de enquête en de inspraakavond worden verwerkt in een rapport. Deze wordt in juni ter instemming aan de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland voorgelegd.

Vragen?

Heeft u vragen over de enquête, de inspraakavond of het verdere vervolg? Dan kunt u contact opnemen met Jan-Willem Scheele (teamcoördinator), te bereiken via telefoonnummer (0111) 452 490.”

 

Lees ook:Enquête afvalinzameling!
Lees ook:Onderzoek zondagsopenstelling
Lees ook:Beleidregels terrassen
Lees ook:Speelplekken Schouwen-Duiveland!
Lees ook:Inspraaktraject Parkeerbeleid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>