Hulp bij belastingaangifte nodig?

SLUIS – De tijd is weer aangebroken voor het doen van belastingaangifte! De aangifte over het jaar 2016 moet voor 1 mei 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Ga daarvoor naar www.belastingdienst.nl en klik op ‘Inloggen op Mijn Belastingdienst’. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Hulp nodig?

Maak dan een afspraak bij de Belastingdienst in Terneuzen of Middelburg via tel. 0800- 0543. Bent u lid van de FNV? Maak dan gebruik van de FNV-belastingservice, www.fnv.nl/belastingservice. Via de ouderenbonden ANBO-KBO of PCOB kunt u als lid een beroep doen op hun belastingservice. U kunt natuurlijk ook een belastingconsulent uit de regio benaderen.

Porthos Sluis

Kunt u geen gebruik maken van deze mogelijkheden? Dan zijn de belastinginvullers van Porthos Sluis misschien iets voor u. U moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden, zoals een inkomen dat onder de zorgtoeslaggrens ligt. Voor meer informatie en het aanmeldformulier belt of mailt u naar Porthos Sluis, tel. 140117, [email protected] Of klik hier.

Voldoet u aan de voorwaarden? Mail dan uiterlijk 20 maart het ingevulde aanmeldformulier naar [email protected] Of stuur het op (Gemeente Sluis, Postbus 27, 4500AA, Oostburg) of lever het in (Nieuwstraat 2, Oostburg). U ontvangt daarna een uitnodiging voor een afspraak.

Lees ook:WeHelpen!
Lees ook:Mantelzorgers bijeen
Lees ook:WeHelpen in Sluis!
Lees ook:Bijeenkomsten voor mantelzorgers
Lees ook:Gespreksmiddag voor mantelzorgers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>