Vierkiezingsuitslagen Goes

GOES – De uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen worden woensdagavond 15 maart bekend gemaakt in het Stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan.

Alle uitslagen van de Goese  stembureaus komen hier binnen en worden op volgorde van binnenkomst bekend gemaakt. De stembureaus sluiten om 21.00 uur. De stemmen worden handmatig geteld en daarom verwachten we de eerste uitslagen rond 22.30 uur. Via  een televisiescherm zijn de landelijke uitslagen te volgen. U bent vanaf 21:00 van harte welkom in het  Stadskantoor (ingang Hollandiaplein)!

Lees ook:Goes: Volg met ons de uitslag van de verkiezingen!
Lees ook:Verkiezingscafé
Lees ook:Verkiezingscafé Borsele
Lees ook:Bijwonen uitslagenavond verkiezingen
Lees ook:Uitslagenavond verkiezingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>