Opschoondag

OOST-SOUBURG - De Landelijke Opschoondag is zaterdag 25 maart. Dan houden mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Doet u ook mee in Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem? U kunt zelf een actie aanmelden op de webiste van NederlandSchoon.

Lees ook:Landelijke Opschoondag
Lees ook:Landelijke Opschoondag!
Lees ook:Landelijke Opschoondag bij Vlissingse Oranjemolen!
Lees ook:Vlissingen doet mee aan verkiezing ‘Schoonste winkelgebied’!
Lees ook:Opschoondag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>