Hulst bereikbaar buiten kantooruren

HULST – Voor spoedeisende situaties is de gemeente Hulst ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar. Dit zogenaamde piketnummer is bedoeld voor situaties waar sprake is van direct gevaar of kans op (gevolg)schade op straat of op andere openbare ruimten. Ook kan op het nummer contact worden opgenomen bij overlast ten gevolge van storingen in de rioleringen. De medewerkers van Gemeentewerken ondernemen in deze situaties direct actie om het gevaar dan wel de overlast te weg te nemen.

Het telefoonnummer is niet bedoeld voor situaties die geen direct gevaar/hinder opleveren. Daarvoor kan de eerstvolgende werkdag via het algemene telefoonnummer (tel. 14 0114) contact worden opgenomen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Meldingen over de openbare ruimte kunnen ook via de BuitenBeter app worden gedaan of worden gemeld via [email protected]

Voor vragen over afvalinzameling is er de servicelijn van de Zeeuwse Reinigingsdienst, tel. 0900-4433333 (tijdens kantooruren).

Wanneer u de medewerkers van Gemeentewerken op het piketnummer belt om te vragen wanneer u uw rijbewijs kunt ophalen, om advies over een evenementenvergunning, of om te melden dat uw rolemmer niet is geleegd, wordt u door hen verwezen naar de bovenstaande contactmogelijkheden.

Voor spoedeisende situaties – zoals bovenstaand bedoeld – kunt u buiten kantooruren terecht op tel. 0114-389289.

Lees ook:Wateroverlast Kruiningen!
Lees ook:Werkzaamheden Kruiningen
Lees ook:Wat moet u doen als u ziek of gewond bent?
Lees ook:Wegwerkzaamheden!
Lees ook:Asfalteren Reimerswaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>