Vlissingse statushouders geslaagd

VLISSINGEN - De eerste groep Vlissingse statushouders is afgelopen vrijdagochtend geslaagd voor hun verplichte workshop over de Nederlandse normen en waarden. Alle 75 statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning) krijgen uitleg over bijvoorbeeld democratie, vrijheid, participatie en Nederlandse gewoonten en gebruiken. In juni moet iedereen geslaagd zijn.

Lees ook:Workshops vergunninghouders gestart
Lees ook:Nederlandse normen en waarden!
Lees ook:Statushouders ondertekenen participatieverklaring!
Lees ook:Schouwen-Duiveland aast op “Goese” asielzoekers!
Lees ook:Vluchtelingen leren Nederlandse normen en waarden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>