850 mensen vormen blok tegen bebouwing Nollebos

 

VLISSINGEN – Ruim 850 mensen namen afgelopen zondag deel aan een menselijk blok tegen bebouwing van het Nollebos in Vlissingen. De actiegroep Red Nollebos-Westduinpark riep mensen op om zondagmiddag 19 maart om 14.30 uur bij het saunagebouw in het Nollebos in een vierkant te gaan staan om de gemeenteraad en de rest van de wereld te laten zien dat ze ‘een blok vormen’ tegen de bouw van vakantiehuisjes in het bos. De actiegroep is tegen grootschalige bebouwing en aantasting van het Nollebos-Westduinpark in Vlissingen.

Plannen
In de eerste instantie waren er plannen om zo’n 240 vakantiewoningen te gaan bouwen in het Nollebos. Maar dit gaat vooralsnog niet door, de gemeente Vlissingen heeft nog niet besloten hoeveel er wel gebouwd mag worden.
Fotosculptuur
Alle actievoerders krijgen later een foto van het blok tegen de bebouwing van het Nollebos, en de foto zal ook worden aangeboden aan het gemeentebestuur van Vlissingen en aan de provincie (Kustvisie).
Bron + foto: RTV Vlissingen

Lees ook:Motie van wantrouwen gemeentelijke plannen Nollebos
Lees ook:Toekomst Nollebos
Lees ook:Zeeuwse meningen (56): Van Nollebos vakantieoord maken?
Lees ook:Weer zoekactie vermiste man!
Lees ook:Wat gebeurt er met het Vlissingse Nollebos?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>