Woningbouwplan Oostkenshil 2

OOSTERLAND – Het woningbouwplan Oostkenshil 2 in Oosterland is herverkaveld. Met de herverkaveling wordt de mogelijkheid geboden om buiten vrijstaande woningen ook een aantal twee-onder-één-kap woningen en geschakelde woningen te bouwen.

Oosterland, woningbouwplan Oostkenshil 2

Met het bestemmingsplan 2de herziening Oostkenshil 2 is het woningbouwprogramma aangepast. Naast de uitgifte van bouwgrond voor vrijstaande woningen is het nu ook mogelijk een bouwkavel aan te kopen voor de bouw van een twee-onder-één-kap woning of een geschakelde woning.

Uitgifte bouwgrond

Bij de uitgifte van de bouwgrond biedt de gemeente Schouwen-Duiveland de keuze koop of uitgifte in erfpacht. Verkoop van de bouwkavels vindt plaats volgens de Algemene verkoopvoorwaarden onroerende zaken Schouwen-Duiveland 2015. Uitgifte in erfpacht vindt plaats volgens Algemene voorwaarden tot uitgifte in erfpacht Schouwen-Duiveland 2016. Hierbij het Inschrijfformulier woningbouwgrond Oostkenshil 2 in Oosterland.

Het is mogelijk vooraf een optie te nemen op een bouwkavel. Gedurende de optietermijn van zes maanden heeft u de mogelijkheid nader te onderzoeken of uw bouwplan past binnen de regels van het bestemmingsplan en welstand. Optieverlening vindt plaats volgens de Optieregeling bouwgrond woningbouw Schouwen-Duiveland 2009. Voor het aanvragen van een optie kunt u gebruik maken van het optieformulier.

Bouwmogelijkheden

Wilt u weten wat er mogelijk is m.b.t. het bouwen van uw woning, neem dan contact op met onze balie van de afdeling Ruimte & Milieu. Zij kunnen u informeren over de bouwregels. Zij zijn bereikbaar via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer (0111) 453 432.

Vragen?

Hebt u nog vragen dan kunt u contact opnemen met mevrouw Roda via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer (0111) 452 432.

Overige documenten

Lees ook:Stimulans eigen woning door gevarieerd aanbod en bouwgrond in erfpacht!
Lees ook:Herverkaveling Oostkenshil II Oosterland!
Lees ook:Erfpachtinstrument bij de uitgifte van woningbouwkavels!
Lees ook:Bouwkavels Yerseke!
Lees ook:Veiligere gemeente!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>