Echte Bakker Piet Daane bakt beste Paasbrood

VLISSINGEN – In de bakkerij en winkels van Echte Bakker Piet Daane is een feeststemming. Ze zijn sinds donderdag 30 maart de nummer 1 in het bakken van Paasbrood. Bakker/eigenaar Peter Daane: “Vanmiddag 1e prijs gewonnen voor het Beste Paasbrood van Nederland. Echte super, niet meer normaal gewoon. WOW! Dat moet gevierd worden. Vanaf morgen in onze winkels.”

Lees ook:Beste kerststollen bij Echte Bakker Piet Daane!
Lees ook:EURO 2012: Ook Echte bakker Piet Daane houdt van oranje!
Lees ook:Peter Daane is beste Bolus bakker!
Lees ook:Wie bakt de beste Zeeuwse bolus?
Lees ook:Lesje oranje tompouces maken bij Echte Bakker Piet Daane!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>