Grensoverschrijdend ondernemen tussen Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers

TERNEUZEN – Zeeland & West-Brabant Business lanceren dinsdag 11 april  een nieuw concept gericht op grensoverschrijdend ondernemen tussen Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers. Tijdens de avond behandelen wij diverse onderwerpen gericht op het zakendoen tussen Nederland en België in algemeen, maar ook tussen de drie grensregio’s Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen (gebied Brugge, Gent en Antwerpen). Waarom een Crossborder event? Het Crossborder event is op dinsdag 11 april in Frame 21 aan de Rietschotten 1 in Oud Gastel. Inloop is vanaf 17.15 uur.

Veel partijen willen graag grensoverschrijdend ondernemen maar vinden de stap (nog) te groot. Met dit event worden de kansen vergroot tussen de regio Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen met behulp van gespecialiseerde partijen die klaar staan met advies. Afwisselend programma De avond zal bestaan uit een ontvangst om 17.45 uur met “Belgisch-Nederlands” buffet en aansluitend vindt een plenaire opening plaats door de partners van het event. Daarna zullen diverse deelsessies worden georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan vestigen in Nederland of België, vestigen specifiek in Zeeland, Brabant of Vlaanderen, juridische valkuilen, cultuurverschillen, tips internationaal zakendoen, subsidiemogelijkheden en (inter)nationale bedrijfsovernames. In samenwerking met BNR Nieuwsradio zal er tevens een radioprogramma worden gemaakt van het BNR programma “Gangmakers”. De bijeenkomst bestaat uit een radio-uitzending met een debat onder leiding van BNR-presentator Maarten Bouwhuis. Tijdens het programma zullen diverse gasten met elkaar in gesprek gaan over internationaal ondernemen en kan het publiek zich mengen in diverse stellingen en discussieonderwerpen.

Het officiële programma start om 17.45 uur. Deelnemen aan het Crossborder event is geheel gratis. Aanmelden kan via https://westbrabantbusiness.nl/netwerk/crossborder/. Zeeland en West-Brabant organiseren terugkerende Crossborder events rondom ondernemerschap.

Lees ook:Hoe zakendoen met uw internationale buurman?
Lees ook:Crossborder event over business over de grens
Lees ook:Kennisevent over internationaal ondernemen
Lees ook:Veilige bedrijventerreinen!
Lees ook:Samenwerking politie en Prorail!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>