1.000 euro winnen voor uw vereniging of club? Doe mee aan de Wecycle actie

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen doet ook dit jaar mee aan de ‘Wecycle-inleveractie’. Inwoners van Vlissingen kunnen hun afgedankte, kleine elektrische apparaten en spaarlampen inleveren bij de Milieustraat voor een goed doel. De inzamelwedstrijd loopt van 28 april tot en met 31 augustus 2017. Welk doel dat wordt, is nu nog niet bekend want verenigingen kunnen zich tot en met woensdag 12 april aanmelden.

Aanmelden?

Wilt u als Vlissingse vereniging, club of goede doel kans maken op € 1.000,-? Meld u dan vóór woensdag 12 april aan via e-mail [email protected], onder vermelding van ‘Wecyle actie’. De 25 gemeenten met de meeste punten winnen € 1.000,-.

Hoe werkt het precies?

Uit alle aanmeldingen wordt op 13 april een winnaar geloot, die dezelfde dag nog bericht krijgt. De actie loopt van 28 april tot en met 31 augustus. Het doel is dat zoveel mogelijk Vlissingers naar de Milieustraat gaan om hun kleine, elektrische apparaten en spaarlampen in te leveren. Zo komen er veel punten binnen en wie de meeste punten heeft, wint.
Deelnemers van voorgaande jaren zijn uitgesloten van deelname. Zie voor meer informatie de pagina Wecycle inleveractie 2017.

Lees ook:Lever uw kleine, elektrische apparaten in bij de Milieustraat voor Basketbalvereniging Marathon
Lees ook:Wecycle-inleveractie!
Lees ook:Oude elektrische apparaten naar de Milieustraat!
Lees ook:Oude elektrische apparaten naar de Milieustraat voor Vlissings goed doel!
Lees ook:Nieuwe inleveractie kleine elektrische apparaten Milieustraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>